Samværs- og aktivitetstilbud

  •  
  •  
  •  
  •  

Samvær og aktivitetstilbud §104, er fysisk placeret på Lundvej 135 B Varde og Viaduktvej 25 Ølgod

Målsætningen er at skabe oplevelse og læringsmiljøer, hvor den enkelte borger udvikler sin livskvalitet og selvstændighed for at kunne klare sig mest muligt i eget liv.

Vi arbejder i et struktureret miljø med sanseintegration- motorik - kommunkation og ADL træning, samt opsøger sociale oplevelser ude i civilsamfundet som tilgodeser den enkelte borgers interesser og behov.

En typisk dag for Joan

Jeg hedder Joan og er 39 år. Jeg glæder mig rigtig meget for jeg elsker fest, gaver og lagkage. Jeg vil fortælle om en typisk arbejdsdag i daghjemsgruppen.

Når jeg møder ind starter jeg med at lægge min madpakke i køleskabet. Når alle er mødt ind har vi gruppe samling, hvor jeg får en kop kaffe, vi synger en morgensang og laver morgengymnastik til højt musik. Jeg har min kontaktbog med, som bliver læst højt fra dagen før. Jeg laver min aktivitetstavle for dagen, så jeg ved hvad jeg skal.

Jeg tager en snak med bamsen, Kaj og Andrea som jeg holder meget af. Så skal jeg op i køkkenet for at hjælpe med opvasken. Jeg er rigtig god til at styre opvaskemaskinen. Efter en lille pause, er der sang og musik på programmet. Jeg kan alle sangene udenad og synger godt og højt.

Madpakken bliver fundet frem kl. 12, hvor jeg spiser sammen med to andre. Efter frokosten får jeg skrevet i min kontaktbog, hvorpå jeg nogle gange ser en film, går en tur, besøger en anden gruppe, spiller billedlotteri, spiller bold, tager en tur på biblioteket eller i Fakta for at handle ind til gruppens eftermiddagskaffe.

Kl. 14.45 får vi kaffe og kl. 15.30 siger jeg farvel og tak for en dejlig dag.